Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Online Προώθηση Ιστοσελίδων

Υπηρεσίες Digital Marketing για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Αναλαμβάνουμε μικρές επιχειρήσεις στο ξεκίνημα τους στο ψηφιακό κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες προώθησης που μεγάλα brands εφαρμόζουν και έχουν στη διάθεσή τους. Στον δρόμο της επιτυχίας στο διαδίκτυο και την αύξηση των πωλήσεων ,θα μας οδηγήσει η συλλογή δεδομένων και αριθμών σε όλη την διαφημιστική εκστρατεία. Είμαστε εδώ να χαράξουμε μια πορεία που δεν θα ξοδεύουμε χωρίς να ανταποδίδει την επένδυσης σας. Το τμήμα μάρκετινγκ σας είναι εδώ και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πρέπει να θυμάστε ότι το κοινό που στοχεύετε το έχει επιλέξει ο ανταγωνισμός και με μεγαλύτερα διαφημιστικά ποσά διαθέσιμα. Για αυτό και είναι δύσκολό στα πρώτα βήματα μικρές επιχειρήσεις να επενδύσουν σε ένα τμήμα μάρκετινγκ καθώς και σε μεγάλα διαφημιστικά ποσά. Για το λόγο αυτό υποστηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις , ατομικές και ελεύθερους επαγγελματίες δημιουργώντας όλες τις προωθητικές ενέργειες που θα επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δημιουργώντας σούπερ laser στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό οι διαφημίσεις σας στο Google, Facebook & Instagram θα αποδώσουν στο μέγιστο. Με την απόδοση των διαφημιστικών ενεργειών μπορούμε εύκολα να διαχειριστούμε τις πληροφορίες σχετικά με το ποιοι υποψήφιοι πελάτες είναι θερμοί και ποιοι χρειάζονται παρακολούθηση και επαναστόχευση.
Διαφημιστικές καμπάνιες που μεγιστοποιούν την επένδυση σας, εγγυημένα ακόμα και αν είστε σε χαμηλή κατάταξη.

Δημιουργούμε το περιεχόμενο και το διαφημίζουμε στα κατάλληλα κανάλια βελτιστοποιώντας την στρατηγική με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει .
Με την συλλογή των δεδομένων από τις ενέργειές μας θα επαναπροσδιορίζουμε τη τακτική και τα διαθέσιμα ποσά για να είστε πάντα κερδισμένοι από την επένδυσή σας .

small to Extra

Οι ενέργειες μας αποφέρουν:

Αύξηση πωλήσεων.

Άμεση αύξηση επισκεψιμότητας

Βελτίωση κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Αύξηση αναγνωρισιμότητας του brand σας