Διαφήμιση με το Google Ads

Το Google Ads είναι μία πλατφόρμα δημιουργίας διαφημίσεων επί πληρωμή που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και σε ορισμένες άλλες θέσεις διαφημίσεων προβολής στο Google, με απλό κείμενο , με εικόνα και με βίντεο. Είναι πολύ σημαντικό που η χρέωση γίνεται ανά κλικ (PPC) και σας επιτρέπει να υποβάλετε προσφορές για σχετικές λέξεις-κλειδιά και να πληρώσετε για την επισκεψιμότητα  στον ιστότοπό σας.

Οι εργασίες μας

01. Δημιουργία μακέτας

Καταγράφουμε τους στόχους της διαφήμισης και ξεκινάμε πρώτα με τον σχεδιασμό των γραφικών. Λαμβάνουμε υπόψιν το υλικό που έχουμε στην διάθεσή μας και προτείνουμε το περιεχόμενο, δηλαδή τα κείμενα, τις εικόνες, τις λέξεις – κλειδιά και δημιουργούμε την μακέτα στις σωστές διαστάσεις και προδιαγραφές.

02. Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας

Αναλύουμε την στρατηγική και τους στόχους της διαφήμισής και ανάλογα δημιουργούμε την διαφημιστική καμπάνια με βάση τα παρακάτω:
1.Κείμενα, λέξεις-κλειδιά, περιγραφές
2.Γεωγραφική θέση που θα προβληθεί
3.Το κοινό στόχευσης ( ηλικίες, φύλο)
4.Προτιμήσεις του κοινού
5.Το χρονικό διάστημα που θέλουμε να προβάλλεται
6.Το κόστος ανά ημέρα που επιθυμούμε

03. Ανάλυση στατιστικών στοιχείων

Με την συλλογή των δεδομένων από τις ενέργειές μας στην ιστοσελίδα , θα έχετε στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα , την συμπεριφορά των χρηστών και αλλά πολλά δεδομένα. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να δείτε που εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις σας, τον αριθμό των clicks, τις λέξεις κλειδιά με την μεγαλύτερη απήχηση από το κοινό, τις μετατροπές των επισκεπτών σε μία αγορά, την αύξηση κρατήσεων, τη συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας , την κλήση σε τηλέφωνο και πολλά ακόμη.
Αποτέλεσμα , να επαναπροσδιορίζουμε τη στρατηγική και τα διαθέσιμα ποσά για να είστε πάντα κερδισμένοι από την επένδυσή σας .