Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλιούπολη

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Επενδύστε
στην εμφάνιση σας

Οι ανταγωνιστές σας το κάνουν .Κάντε το και εσείς …καλύτερα.
Κακά τα ψέματα, αν δεν έχεις ιστοσελίδα δεν έχεις παρουσία στο ιντερνέτ.
Πόσο ακόμα αν δεν είναι εμφανίσιμη και σωστά δομημένη ώστε να φέρνει πελάτες.
Πολλοί αναρωτιούνται ..Μα καλά είμαι σε έναν κατάλογο Ή έχω σελίδα στο Facebook . lol 🙂
Αυτές οι σελίδες δεν σας ανήκουν , δεν ξεχωρίζετε και είστε μέσα σε μια λίστα του ανταγωνισμού που εύκολα το μάτι αποσπάται και φεύγει από εσάς.

Προώθησε την επιχείρηση σου

Μαζί, θα δημιουργήσουμε και θα εφαρμόσουμε μια διαδικτυακή στρατηγική μάρκετινγκ που συγκεντρώνει νέους, καταρτισμένους δυνητικούς πελάτες, δημιουργεί πωλήσεις και αυξάνει τα έσοδα της επιχείρησής σας.
Ειδικότερα μέσα στο καιρό της κρίσης υπήρξε μεγάλη ανάπτυξη τοπικά διότι οι πολυεθνικές δεν άντεξαν την πίεση των παραδόσεων των προϊόντων.
Η ευκαιρία σας είναι εδώ και τώρα .

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πρώτες επιτυχημένες επιχειρήσεις
στην Ηλιούπολη που συνεργαζόμαστε και έχουμε πετύχει τους στόχους .

Αναλάβαμε την υλοποίηση της σελίδας με σκοπό να τονίσουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης και να ενισχύσουμε την παρουσία τους στο ίντερνετ ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη στο κοινό της.
Προωθώντας την σελίδα καταφέραμε την αύξηση άμεσα της επισκεψιμότητας της και την μετατρέψαμε σε νέες τάξεις διδασκαλίας , τετραπλασιάζοντας των αριθμό μαθητών.

1η Σελίδα Google ”φανοποιός Ηλιούπολη”

1η Σελίδα Google ”fanopios”

Ο κλάδος του αυτοκινήτου είναι δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και το καταφέραμε με την νέα σελίδα και τον τρόπο που στήθηκε.
Εδώ δώσαμε χρόνο στον κώδικα μας να προωθήσει σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και πράγματι σκαρφάλωσε ψηλά.
Πετύχαμε αύξηση στα νούμερα που θέσαμε στόχο και αυξήσαμε κατά πολύ την πελατεία. 

1η Σελίδα Google ”σχολη οδηγών ηλιουπολη”

Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης αφέθηκε στην στρατηγική μας και οι ενέργειες προωθήσεις απέδωσαν πελατεία και κερδοφορία.
Κατασκευάσαμε την σελίδα και αναλάβαμε την διαφήμιση της ,την προώθηση της και την προβολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Όχι μόνο πετύχαμε τον στόχο μας αλλά και η επιχείρηση βρίσκεται σε υπέρβαση ωραρίων λειτουργίας για την εξυπηρέτηση της πελατεία της. 

Έργο Σε Εξέλιξη

Με χαρά ετοιμάζουμε για την πόλη μας έναν οδηγό προσφορών για να βγούνε κερδισμένοι και οι Ηλιουπολίτες και η τοπική αγορά.

Χωρίς υποχρεώσεις – χωρίς συμβόλαια

Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή έχετε απορίες, μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα για να κερδίσετε την ΔΩΡΕΑΝ Συμβουλευτική και 20% Έπτωση.